Julehilsen fra styreleder og trener – Haslum

Julehilsen fra styreleder og trener

Det er rett før julen sniker seg inn, selv med regntunge dager.  Det er på tide å reflektere litt over året som har gått, og ikke minst se framover.  Året 2013 har inneholdt mye for Haslum HK, fra konkursspøkelse hengende over seg til sportslige gode prestasjoner.

Vi kommer ikke utenom at tiden etter sommeren har vært langt bedre på alle fronter enn tiden i vår.

Det som har skjedd har skjedd, og historien ligger der og den har vi lært av, og i alt som har skjedd så har vi sett noen muligheter og tatt de.

Vi er stolte av å kunne med stor lokal tilhørighet være i toppen av norsk håndball.  Å kunne huse et elitelag i norgestoppen med så å si 90% lokale gutter fra moderklubben Haslum IL er i seg selv en liten bragd.  Det setter vi svært stor pris på, og vi vet at det er mange andre som misunner oss akkurat det.

Sportslig er fasiten 11 seiere på 12 kamper, det er vi utrolig glade for.  Den sportslige framgangen vi har hatt etter sommeren gir mersmak til å jobbe knallhardt videre.  Laget består av mange unge gutter som er svært ferske i gamet, så vi er selv svært overrasket over at vi har vært så stabile hittil i Postenligaen.  Klart har det vært viktig å ha rutinerte spillere som Erlend og Einar med.  De er begge veldig flinke til å bistå i arbeidet med å lære opp de unge talentene.  Ingen er bedre læremestere enn spillerne selv.  Stikkordene for suksessen og framgangen er: – treningsvilje – samhold – glede

Det er kjerneverdier vi gjerne vil assosieres med alle sammen, ikke bare spillere, men alle som jobber i og rundt klubben. 

En ekstra takk til alle dere som tar på dere dugnadsjakka og bidrar, uten dere ville det ikke være mulig å være Haslum.

Vi tror at 2014 skal bli ett enda bedre år, og vi ser veldig fram i mot den nye arenaen som er underveis.  Etter en litt treg start er arbeidene med ny Nadderud Arena nå i full gang! Utgravingen av det store hullet pågår, og betongarbeidene vil starte like over nyttår. Det er svært dårlige grunnforhold i området, så de må grave og støpe suksessivt for å unngå utrasing av byggegruben. Oppdatert fremdriftsplan viser nå en ferdigstillelse av hallen 1. Desember 2014! Vi er overbevist om at dette vil kunne gi oss et løft økonomisk ved mere attraktive arrangementer og bedre eksponering for våre sponsorer.

Vi vil utover vinteren fokusere på ulike områder her og sette sammen mindre arbeidsgrupper for å sikre best mulig resultater. Her vil vi trekke veksler på den kompetansen som allerede finnes i klubben samt hente inn ekstern bistand der dette er nødvendig.  Jeg håper og tror på positiv innstilling fra alle vi ønsker å involvere i denne prosessen.  En ekstra takk til dere sponsorer for deres bidrag i året som har gått.

Vi ser fram til et nytt år og nye muligheter, men først skal vi til FolloTrykk Arena for å jobbe mot 2 nye poeng før vi kan ta en lengre pause.  I ligapausen kan dere følge herrelandslaget i EM.  Vi vet at laget ikke er tatt ut 100% men vi tar sjansen på å si at dere kan følge Sander og Erlend i tv-ruta.  Vår neste kamp i Nadderudhallen er 2. Februar mot BSK.

Da gjenstår det bare å ønske alle tilskuere, frivillige, sponsorer, ledere og spillere en riktig god jul og godt nytt år når den tiden kommer.

Hilsen Knut Guldbrandsen og Tom-Eirik Skarpsno