Haslum knuste Falk Horten – Haslum
Vegard Tennfjord og Sander Sagosen, her fra tidligere kamp.

Haslum knuste Falk Horten

Ungguttene styrte showet i andre omgang og målene fortsatte å renne inn.

Det ble lite spenning i Nadderudhallen onsdag kveld, hvor Falk Horten ble flere nummer for små. Sander Sagosen og Erlend Mamelund sto for til sammen 11 av Haslums 19 mål i første omgang, når hjemmelaget gikk til pause med solid ledelse på stillingen 19-8.

I andre omgang fikk de yngste prøve seg og målene rant inn. Nikolai Strickland, Vegard Tennfjord, August Pedersen, Håvard Johannesen, Edvard Sandvik og Sander Andreassen Øverjordet styrte Haslum til nok en seier, kampen endte hele 37-15.

Romjulskamper
Nå er det en liten juleferie for gutta, men i romjula skal det også spilles kamper. 27. desember reiser vi til FolloTrykk Arena, vi håper å se noen kjente fjes på tribunen i kampen mot Follo. Kampen starter 18:30!

Lille nyttårsaften er det NM-finale for G20, mot Elverum! Ta turen til Oslo Spektrum mandag 30. desember, kl. 12:00. Billetter kjøpes på billettservice eller i Spektrum. Husk å stille i cupfinaletrøyer!