Haslum – Falk Horten – Haslum

Haslum – Falk Horten

Ta fri fra julerushet og møt opp i Nadderudhallen!

Haslum tar fatt på siste del av sesongen med kampen mot Falk onsdag kveld. Falk var også motstander i Postenligaens første kamp, hvor Haslum vant 32-23 i Horten.

Status etter at første halvdel er unnagjort er at Haslum står med 10 seiere av 11 mulige, en sterk prestasjon. Med flere tøffe bortekamper og et meget ungt mannskap, topper Haslum Postenligaen med to poeng ned til tabelltoer Elverum. Nå ser vi frem til siste halvdel og kveldens kamp mot Falk Horten.

Vi håper så mange som mulig tar turen i Nadderudhallen, det vil bli loddsalg og gode priser på Haslumtrøyer og supportergensere! Lotteriet har mange flotte premier, med bla. a. en ukes opphold på Kypros inkludert to flybilletter som 1. premie. Løp og kjøp!

Vi sees i hallen, kampstart er 19:00.