Det første tapet kom mot Elverum – Haslum

Det første tapet kom mot Elverum

Det ble til slutt firemålstap på Elverum, nå er Falk Horten neste motstander den 18. desember i Nadderudhallen.

Det første tapet i Postenligaen kom i sesongens vanskeligste bortekamp på Elverum, likevel vil Tom-Eirik Skarpsno rose laget og innsatsen de har lagt ned så langt. Med 20 poeng på 11 kamper har Haslum hatt en bedre sesong enn ventet. Haslum har unnagjort flere vanskelige bortekamper og  med seier både i Bodø og i Bergen, har de unge Haslumgutta imponert både lagledelse og supportere så langt.

På Elverum ble det som ventet en tøff kamp, den store forskjellen var Elverums Morten Nergaard som hadde en strålende kamp i mål. Når Erlend Mamenlund var en skygge av seg selv og kun satte 1 mål på 13 forsøk, var det mye som ikke stemte for Haslum.

Med ti minutter igjen av kampen gjorde Tom-Eirik Skarpsno noen små grep for å forsøke å redusere målforskjellen, på tidspunktet lå bortelaget ti mål bak. Endringene hjalp og resultatet ble penere, til slutt endte kampen med firemålstap 28-24.

Nå ser Haslum frem til den siste hjemmekampen før jul, onsdag 18. desember kommer Falk Horten til Nadderudhallen. Vi gleder oss til ny kamp i Postenligaen og håper mange rødkledde tar turen for å heie oss frem. Kampen starter 19:00!

Kampfakta
Elverum – Haslum
, Terningen Arena
Resultat: 28-24(15-9)
Tilskuere: 1872
Utvisninger: Elverum 6 x 2 min, Haslum 5 x 2 min
Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen

Elverum
Iso Sluijters 6, Nacor Medina Perez 6, Andre Lindboe 5, Erik Thorsteinsen Toft 4, Kjetil Aanestad 3, Aleksander Børresen 3, Andreas Rönneberg 1, Leonel Ojala, Nils Martin Karlsson, Morten Nergaard.

Haslum
Sander Sagosen 9, Besard Hakan 4, August Baskår Pedersen 3, Anders Røe 2, Sebastian Barthold 2, Petter Skarpnes 2, Erlend Mamelund 1, Håvard Bjørnskau Johannesen 1, Einar Riegelhuth Koren, Trond Tjemsland, Kristijan Jurisic.