God kontroll på Nøtterøy – Haslum

God kontroll på Nøtterøy

Gjestene fra Vestfold fikk det tøft mot et Haslumlag som nekter å tape.

Haslum fikk en fantastisk start på kampen og før halvspilt omgang ledet hjemmelaget hele 8-1. Etter flere Haslum-utvisninger klarte Nøtterøy å spille seg litt inn i kampen, men kom aldri nærmere enn tre mål bak i den første omgangen. Inn mot pause rykket Haslum ytterligere i fra og gikk i garderoben med seksmålsledelse, 15-9.

I andre omgang viste unggutta seg frem og gjestene var sjanseløse. Håvard Johannesen scoret fem mål i andre omgang, Nicholas Scheel fikk prøve seg og satte inn Haslums nest siste mål. Kampen endte til slutt med solid seier til Haslumgutta, 32-20.

Stas at de unge bidrar
Håvard Bjørnskau Johannesen ble kåret til banens beste spiller og Tom-Eirik Skarpsno var raus med rosen til unggutten etter kampslutt.

«Etter min mening er Håvard den beste toeren i forsvar, som er den vanskeligste posisjonen, i hele eliteserien. Han har spilt utrolig godt på den posisjonen i hele år. I dag scoret han seks mål, og da blir han mer synlig for publikum også», fortalte Skarpsno til budstikka etter kampen.

Bortekamp mot Elverum
Nå venter tøff motstand på Elverum allerede på lørdag. Terningen Arena kommer til å være stappfull og stemningen blir høy. Nå kan Haslumgutta reise til Elverum ubeseiret og med fire poeng ned til nettopp Elverum på andreplass på tabellen.
Vi håper mange rødkledde tar turen for å heie på Haslum! Kampen kan også sees på TV2 Sumo, kampstart er 16:00.