Tøff bortekamp – Haslum

Tøff bortekamp

Klarer Haslum å opprettholde seiersrekken i Postenligaen?

Onsdag kveld kommer det til å bli spennede i Postenligaen. Haslum reiser til Bergen og møter Cupfinale-klare Fyllingen.

Det kommer til å bli et jevnt oppgjør, Fyllingen er forventet å være revansjesugne etter stortap mot Runar i forrige runde. Med hjemmepublikum i ryggen er Fyllingen sterke og det må være et fokusert Haslumlag som går på banen, skal vi få med to poeng i bagasjen hjem til Oslo.

Haslum er fortsatt ubeseiret i Postenligaen og har med 14 poeng en liten luke ned til Bodø på andreplass med 11 poeng. Fyllingen er klare for Cupfinale mot Bækkelaget i Spektrum, men har tapt for Runar, Bækkelaget og Elverum så langt i Postenligaen.

Noen Haslumsupportere tar turen over fjellet, for de som blir hjemme kan kampen sees på TV2 Sumo, kampstart er 19:30.

Handball.no har vurdert kampen:

FyllingenBergen – Haslum HK
Serieleder Haslum tar turen over fjellet for å møte NM-finalist FyllingenBergen. Haslum-laget har så langt ikke avgitt poeng i serien, og er eneste lag med full pott, senest 30-21 mot Stord 9. november. FyllingenBergen måtte tåle timåls-tap mot Runar sist de spilte seriekamp. Hjemme i FRAMOhallen tror vi Anders Fältnäs og hans menn løfter seg fra det oppgjøret og gir Haslum skikkelig kamp. Om det holder til å gi serielederne sesongens første poengtap gjenstår å se…

HåndballXtra
Det spilles fire kamper i Postenliagen for menn denne onsdagen:

Bodø Spektrum 1800 Bodø HK Runar Sandefjord TV2 Sumo
Terningen Arena 1900 Elverum ØIF Arendal TV2 Sumo
Holtanhallen 1900 Falk Horten Bækkelaget Håndball Elite TV2 Sumo
FRAMOhallen 1930 FyllingenBergen Haslum HK TV2 Sumo

Husk håndballXtra på TV2 Sport, sendingen starter 18:00. Her kan du følge Postenligaens kamper, samt semifinalene i NM for kvinner frem til 21:00.