RUTINERT: For ellevte året på rad, er Trond Tjemsland en del av Haslum-troppen.

Sterk borteseier i Bergen

Nok en seier og 16 poeng av 16 mulige i Postenligaen.

Trond Tjemsland konge i målet

Lagene fulgte hverandre helt tett  hele første omgang, til pause var stillingen 14-12. Andre omgang fortsatte like jevnt, helt frem til 23-23. Trond Tjemland stengte buret og målene rant inn i den andre enden av banen. På fem minutter gikk Haslum fra 23-23 til 23-28, ledelsen holdt de kampen ut. Bortelaget vant til slutt 31-25.

Kampen mot Fyllingen var ventet å bli en tøff bortekamp og Fyllingen-trener Anders Fältnäs uttalte etter kampen at de hadde håpt å være det første laget som tok poeng fra Haslum denne sesongen. Slik gikk det heldigvis ikke, Haslum troner øverst på tabellen med 16 poeng.

I onsdagens andre kamper gikk Elverum seierende ut av oppgjøret mot ØIF Arendal, Bodø tapte stort for Runar på hjemmebane og Bækkelaget vant knepent over Falk Horten i Horten. Tabellen ser nå slik ut: