Storspill og ny seier i Postenligaen! – Haslum
TILBAKE: Etter en kort skadeperiode, er Sebastian Barthold tilbake i troppen.

Storspill og ny seier i Postenligaen!

Lørdag var det ny kamp i Postenligaen, Haslum ble hakket for sterke for Stord som måtte reise hjem med null poeng.

Haslum var godt foreberedt og fikk en knallstart i Nadderudhallen lørdag, ved halvspilt førsteomgang ledet hjemmelaget hele 9-2. Stord ga likevel ikke opp og kjempet seg tibake i kampen, bortelaget hentet inn forspranget i løpet av 8 minutter og var så nære som 9-8. Det var likevel Haslum som gikk til pause med en ny luke, på stillingen 14-11.

De første ti minuttene av andre omgang fulgte lagene hverandre tett, før Haslum dro i fra de siste 20 minuttene. Unggutten Nicholas Scheel fikk sjansen fra sjumetersmerket i siste sekund og var nære ved å sette sitt første Postenligaenmål, Haslum vant likevel komfortabelt 30-21.