Vi går for seks strake! – Haslum

Vi går for seks strake!

Haslum er så langt ubeseiret i Postenligaen, nå håper vi på ny seier.

Skal vinne alle hjemmekamper
Haslum har fått en knallstart på sesongen, med fem seiere av fem mulige. Runar har tatt poeng i noen tøffe kamper og har vunnet over ØIF Arendal, Follo og Nøtterøy. De siste kampene har Runar slitt litt mer, det har blitt tap mot Drammen og to tap mot Stord, alle kampene på hjemmebane.

«Det er en tøff motstander, litt i likhet med oss har de ikke vært så bra den siste tiden. De hadde en god start på sesongen, hvor de slo Øyestad og Follo. Det blir en tøff kamp, men vi skal vinne alle hjemmekamper så vi går for seier søndag også», sier Tom-Eirik Skarpsno optimistisk.

Frem på Rivesjø
Etter to tap mot Runar forrige sesong, har Tom-Eirik stor tro på å kunne gå seirende ut av møtet denne gangen.

«Tobias Rivesjø er den spilleren de har som scorer mye mål, så vi må frem på han. I tillegg må vi stå tett på resten, det er de tingene som blir viktig. Vi tapte for Runar to strake forrige sesong. Jeg vet ikke om det var tilfeldig eller hva det var, men vi står helt greit til hverandre. Jeg tror det kommer til å avgjøres på banen, den som har dagen kommer til å vinne», forteller Tom-Eirik.

Må sette sjansene
Haslum har spilt seg til mange gode sjanser de siste kampene, men har slitt med uttellingen. I kampen mot Drammen på onsdag burde Haslum vunnet komfortabelt, i steden endte det med tap og Drammen gikk videre til semifinale i Cupen.

«Vi skal ikke gjøre så mye forskjell, vi har spilt ok de siste kampene, men vi har slitt med å sette sjansene våre i mål. Sist mot Drammen brenner vi ufattelig mye sjanser. Det blir å fortsette i samme sporet og se om vi kan få i gang litt bedre forsvar og målvaktspill i starten av kampen og gjerne hele kampen», forteller Tom-Eirik før han entusiastik legger til:

«Vi stiller med 16 freshe gutter, vi skal gjøre det vi kan for å få SEKS STRAKE!»

Møt opp i Nadderudhalen, kampestart er 19:00!