Tap i kvartfinalen – Haslum

Tap i kvartfinalen

Nok en jevn kamp mot Drammen, denne gangen ble det tap.

Drammen fikk sin etterlengtede revansje mot Haslum, etter tapet i Drammenshallen lørdag, dermed er Haslum er ute av Cupen for i år. I første omgang var det Drammen som hadde best tak på kampen, mye på grunn av strålende målvaktsspill. I andre omgang tok Haslum innpå og kampen ble jevn til siste sekund.

Haslum hadde mulighet til å utligne på straffe i sluttsekundene og sikre ekstraomganger. Dessverre ble det tap og skuffede Haslumgutter måtte konstantere at drømmen om ny Cupfinale brast.

Erlend Mamelund roste Drammensmålvakt Torbjørn Sittrup Bergerud til Budstikka etter kampen. «Han hadde en utrolig kamp i målet. Hadde vi hatt normal uttelling hadde vi scoret 40 mål». Les hele saken og flere reaksjoner etter kampen på budstikka.no

Søndag er det ny kamp i Postenligaen. Runar gjester Nadderudhallen til nok en toppkamp. Møt opp, kampstart er 19:00!