Håndballgalla i Drammenshallen – Haslum

Håndballgalla i Drammenshallen

Det spilles to kamper i Drammenshallen lørdag, Glassverket - Fredrikstad og Drammen - Haslum.

Håndballuka i Drammen avsluttes med håndballgalla i Drammenshallen. Først ut er Glassverket – Fredrikstad klokken 15:00, etterfulgt av Drammen – Haslum klokken 17:00.

Les mer om håndballgallaen på topphandball.no.

Trøblete sesongstart for Drammen
Haslumtrener Tom-Eirik Skarpsno mener Haslum skal ha godt tak på Drammen, utfordringen er å møte et lag som har fått opp selvtilliten etter seier over Runar i siste kamp.

«Drammen er et lag vi har hatt ganske god kontroll på de siste årene. De har hatt en litt trøblete sesongstart, men kanskje snudd trenden mot Runar. Det blir det verst tenkelige tidspunktet å møte de på for vår del, å treffe Drammen etter en seier. Jeg tror at hvis vi spiller godt så har vi god sjanse til å vinne. De skal i hvertfall gjøre det veldig bra for å slå oss hvis vi spiller godt», sier Tom-Eirik.

Kontrasterke
Drammen er kjent for høyt tempo og er gode i kontringsfasen, noe Haslum skal stoppe lørdag.

«Drammen er ganske likt som i fjor, et hurtig kontrasterkt lag, som er ganske avhgengig av Gøran Sørheim. De er også avhengig av at Thorbjørn eller Rajkovic står bra i mål, også har de nok sin klare svakeste fase i forsvarsspillet. Jeg tror at hvis vi spiller bra forsvar, så er det muligheter for å lage nok mål i hvertfall. Taktikken er enkel og grei, vi skal spille 6-0, prøve å være aggresive, prøve å vinne flest mulig dueller og prøve å unngå for mange skudd på mål. I motsatt ende så er det egentlig å være kollektive og tålmodige slik at vi får planlagte avsluttninger, slik at Drammen ikke får bruk sin beste fase, som er kontringsspillet».

Bedre mannskap
Haslum G20 ble klare for semifinale i Junior-NM denne uken, men siden flere av unggutta har spilt junior-NM og 2.divisjon er de ikke med mot Drammen.

«Vi har 13 spillere, de samme som spilte mot Øyestad, minus tre unggutter som har spilt både 2.divisjon og junior-NM denne uka her. Edvard, Jonathan og Vegard skal ikke spille denne gangen».

Haslum skal ha en god sjanse til å slå Drammen, Tom-Eirik er overbevist om Haslum har bedre spillere enn Drammen.

«På en god dag så vinner vi, så det er mulig å slå Drammen. Vi er bedre på papiret og spiller for spiller så synes jeg vi er bedre mannskap enn Drammen».

Møt opp i Drammenshallen eller se kampen på TV2 Sumo, kampestart er 17:00!