Haslum slo Bodø i Junior-NM – Haslum
Vegard Tennfjord og Sander Sagosen, her fra tidligere kamp.

Haslum slo Bodø i Junior-NM

Godt spill i 40 minutter sikret avansement i NM for Haslumgutta.

Haslums G20 ledet i store deler av kampen og spilte i følge trener Tom-Eirik Skarpsno godt i 40 minutter. De siste 20 minuttene skjedde det mye rart, hvor hjemmelaget slet med å score mot to merker. Forsvaret var heller ikke helt topp, men Haslum klarte å redde det inn til slutt.

Haslum er dermed klare for semifinale i NM, motstander her er enda ikke klar. I de andre kvartfinalene vant Elverum 32-30 over Fjellhammer og Follo vant 33-22 over Sandefjord. Den siste kvartfinale spilles onsdag, her møtes Kristiansand og Bækkelaget i Gimlehallen.