Reisebrev fra Henki – Haslum

Reisebrev fra Henki

Etter forrige sesong flyttet Henki til Tyskland og SC DHfK Leipzig.

Guten Tag Haslumvenner!

Her kommer jeg med en kort oppdatering om hvordan mine to første måneder i Tyskland har vært.

 

Jeg flyttet ned med fire fullstappede bagger i starten av juli for å ta fatt på et nytt og spennende kapittel i livet mitt.

Etter 6 fine sesonger med de røde og spesielt kollega Tjemsland i buret var tiden inne for å prøve noe nytt. Han hadde litt

av et temperament, har han det fortsatt? Håper ikke stengene får gjennomgå!

 

Selve oppkjøringen her har vært kortere enn hva jeg er vant til i Norge men samtidig mer intensiv. To treningsleirer på 4-5 dager

hvor løp før frokost med to håndballtreninger og en styrketrening om dagen var noe mer enn hva jeg var vant til tidligere.

En vanlig treningsuke består av doble økter mandag-onsdag for så en trening torsdag-fredag og en rolig morgenøkt på kampdag.

 

Gutta på laget har vært hyggelige og imøtekommende siden dag 1, selv om det noen ganger kan være vanskelig å forstå

garderobepraten når de skrur opp tempoet på tysken. Selv lærer jeg litt tysk hver dag og begynner på tyskkurs om en uke på høyskolen i byen.

 

Sportslig har det gått bra, vi er videre i DHB-pokal som er det tyske svaret på norgesmesterskapet. Etter to kamper har vi en

seier på hjemmebane mot et lag som rykket ned fra 1.bundesliga i fjor og en uavgjort på bortebane sist helg.

Selv om vi burde vunnet sist helg har vi fått en grei start.

 

Til helgen krysser jeg også fingrene for at Haslum HK får en perfekt seriestart mot Falk Horten og at alle holder seg skadefrie!

 

Bis bald,

Henki