Turnering i Eskilstuna – Haslum

Turnering i Eskilstuna

Haslum har vært i Eskilstuna i Sverige i helgen på treningsturnering. Med litt skader og litt sykdom, ble det tøffe kamper for gutta.

Fredag ble det tap mot GUIF, hvor Haslum ble kontret i senk de siste 20 minuttene. Kampen begynte jevnt og lagene fulgte hverandre i ti minutter. GUIF spilte med høyt tempo og hver feil ble straffet med kontring i mot, til pause lå Haslum under med fem mål, 19-14. I andre omgang fortsatte GUIF å dra i fra og vant til slutt komfortabelt 40-26.

GUIF – Haslum 40-26(19-14)

Eskilstuna Guif: Helge Freiman 6, Alexander Stenbäcken og Heimir Óli Heimisson 5, Viktor Östlund och Jesper Lindgren 4, Daniel Ekman, Emil Andersson, Adam Sjöö 3, Haukar Andrésson, Richard Åkerman og Mathias Tholin 2, Daniel Pettersson 1.

Haslum: Besard Hakaj 5, Erlend Mamelund 4, Simen Strømberg, Sander Sagosen og Sebastian Barthold 3, August Pedersen, Håvard Johannesen og Thomas Kristensen 2, Vegard Tennfjord og Edvard Sandvik 1.

 

Lørdag var det kamp mot VästeråsIrsta, hvor det ble en knepent tap. Heller ikke i lørdagens kamp fikk laget alt til å stemme og havnet bakpå fra start. Til pause lå Haslum bak med tre mål, 14-17. I andre omgang tok det seg opp og de siste ti mimuttene var Haslum helt oppe i ryggen på Västerås. Det holdt likevel ikke til utligning og Haslum gikk på nok et tap, 31-30.

Haslum – VästeråsIrsta 30-31 (14-17)

Haslum: Håvard Johanessen 7, Erlend Mamelund 6 (3), Sander Sagosen 4, August Pedersen 4, Besard Hakaj 3, Simen Strømberg 2, Thomas Kristensen 1, Vegard Tennfjord 1, Anders Røe 1, Petter Skarpnes 1

VästeråsIrsta: Andreas Flodman 8 (3), Johan Brännberg 5, Daniel Wolf 4, Daniel Cederroos 4, Daniel Grönvalls 3, Anton Andreasson 2, Erik Lindau 2, Daniel Zachrisson 2, Mikael Söndergaard 1.

 

Søndag møtte vi GUIF på nytt og Haslum var ute etter revansj for tapet fredag. Med flere spillere på tribunen med skade og sykdom, ble det et litt vanskelig utgangspunkt. I første omgang var forsvarsspillet bra og lagene fulgte hverandre tett. GUIF utnyttet en overtallsperiode før pause godt og kontret inn en nok en solid ledelse, 16-9. I andre omgang ble det tøft å ta inn ledelsen og GUIF økte forspranget gjennom hele omgangen. Det ble nok et stortap, 34-21.

Guif – Haslum 34-21(16-9)

Eskilstuna Guif Mathias Tholin 6, Helge Freiman og Heimir Oli Heimisson 5, Viktor Östlund 4, Emil Andersson, Daniel Pettersson 3, Jesper Lindgren og Alexander Stenbäcken 2, Richard Bland og Adam Sjöö 1.
Halsum HK Besard Hakaj 5, August Pedersen 4, Vegard Tennfjord 3, Thomas Kristiansen 3, Anders Røe 2, Sander Sagosen, Simen Strømberg, Erlend Mamelund og Håvard Johannesen 1.