Bekkestuadagen 31. august – Haslum

Bekkestuadagen 31. august

Lørdag 31. august kan du møte Haslumgutta og Stabækjentene på Bekkestuadagen.

På vår stand blir det salg av effekter, prikkskyting og lotteri med flotte premier.

I tillegg har vi spesialtilbud på sesongkort denne dagen. Ved kjøp av sesongkort for begge klubbene, får du med overnatting på Vestlia Resort på Geilo for to personer i to netter inkludert i prisen. Prisen på sesongkortet er kun 1 600,- for begge klubbenes hjemmekamper i Postenligaen.

Les mer om flotte Vestlia Resort!

Overnattingstilbudet gjelder for opphold i ukedager/helger t.o.m 31. mai 2014. I perioden 15. november til 1. april, kan oppholdet kun benyttes i ukedager. Tilbudet gjelder ikke romjul, vinterferie og påskeferie.

Vestlia Resort er kåret til Norges beste skiresort i 2012 og ligger på Geilo.
Vestlia Resort er et fjellresort skapt for de gode opplevelsene. Kanskje med et av Norges flotteste SPA – og med en beliggenhet for «ski-in/ski-out» ved Geilolia Skisenter og direkte tilgang til flotte langrennsløyper. Hotellet er nydelig innredet i en lun, komfortabel lodgestil og har en avslappende atmosfære.