Haslum Cup over for i år – Haslum

Haslum Cup over for i år

To tap og en seier for Haslum i Haslum Cup.

Fredag møttes Haslum og St. Hallvard i Haslumhallen, et oppgjør 1.divisjonslaget gikk seirende ut av.

Lørdag ventet Follo i Rykkinhallen. Lagene spilte jevnt i første omgang, men Haslum skaffet seg en liten ledelse til pause på stillingen 13-10. I andre omgang dro Haslum fra og vant til slutt med ni mål, 30-21.

Søndag ble det nok et tap for Haslum. Nøtterøy hadde god kontroll på kampen og skaffet seg tidlig en solid ledelse, men mot pause bedret spillet seg og Haslum startet innhentingen. I løpet av de siste ti minuttene av omgangen var Nøtterøys ledelse hentet inn.

Det var likevel Nøtterøy som ville mest og bortelaget dro fra på nytt etter pause. Denne gangen holdt ledelsen helt ut og gjestene vant til slutt med seks mål, 31-25.

Det ble en tredjeplass i turneringen for hjemmelaget, mens 1.divisjonslaget St. Hallvard gikk helt til topps. Se også hva budstikka.no skriver om helgen!