Haslum ubeseiret så langt i Skjærgårdslekene – Haslum
Besard Hakaj fra tidligere kamp mot ØIF Arendal

Haslum ubeseiret så langt i Skjærgårdslekene

Fredag møttes Haslum og Runar i Wilhelmsenhallen på Nøtterøy, kampen endte med solid seier til Haslum, 32-25.

Lørdag var det nytt møte med ØIF Arendal som sto på programmet. Lagene møttes også til treningskamp i Haslumhallen for litt over en uke siden, hvor ØIF gikk på et tolvmålstap. ØIF Arendal var ute etter revansje, så litt jevnere skulle det bli i lørdagens oppgjør. Første omgang ble en stålende omgang for bæringene, med høyt tempo og en god ledelse til pause. I andre omgang tok ØIF innpå, men Haslum vant til slutt med fire mål, 21-17.

Søndag møter vi Bækkelaget klokken 10:05 i Wilhelmsenhallen. Vinner Haslum også denne, blir det finale mot gruppevinneren i pulje 1 i Nøtterøyhallen klokken 17:00.

I pulje 1 ligger Nøtterøy på topp, før søndagens kamper.