Overbevisende seier over ØIF – Haslum

Overbevisende seier over ØIF

Haslumgutta viste gode takter mot ØIF Arendal fredag ettermiddag.

Tom-Eirik Skarpsno lot unggutta prøve seg en del mot ØIF,  de vartet opp med godt forsvarsspill og pent angrepsspill. De to lagene spilte jevnt i første halvdel av første omgang, men mot pause dro hjemmelaget i fra. I andre omgang økte Haslum ledelsen og vant til slutt komfortabelt 37-25.

Fornøyd med de unge

Tom-Eirik Skarpsno var strålende fornøyd med innsatsen til hele laget etter kampen.

– Det er alltid morro å vinne, men den store positive overraskelsen var at de unge gutta bidrar så godt allerede. Det er ekstra moro at vi får til det vi har trent på. Dessuten ønsket vi å spille med stort tempo og det fikk vi til i dag. Det ble en glimrende start på en tøff periode, oppsummerer Tom-Eirik fredag kveld.

Nå gleder vi oss til fortsettelsen!