Sesongen er over… – Haslum

Sesongen er over…

ØIF Arendal vant også den andre semifinalen og er klare for finale mot Elverum.

Etter tap i Sør Amfi i den første semifinalen torsdag, måtte Haslum vinne på hjemmebane søndag kveld for å fortsatt ha håp om finale i sluttspillet. Det var likevel bortelaget som klarte å skaffe seg en liten ledelse i første omgang, til pause ledet gjestene 17-13.

I andre omgang startet Haslum innhentingen og etter knapt åtte minutter sto det likt, 19-19. Haslum klarte likevel ikke å få taket på kampen, etter halvspilt andreomgang var ØIF Arendal igjen i føringen, nå med hele sju-målsledelse, 27-20.

Selv med ny opphenting og spenning til siste slutt, ble det ØIF Arendal som stakk av med seieren. Spillere, trenere og supportere slapp jubelen løs, da det ble klart at sørlendingene hadde tatt seg til en historisk sluttspillfinale. Nå venter Elverum som motstander i finalen, mens Haslum tar sommerferie.

Siste kamp for flere spillere
Dessverre var dette den siste kampen i Haslumtrøya for flere av spillerne. Nikolay Hauge, Hampus Jildenbäck, Martin Gravdal Haldorsen, Bård Egil Tobiassen, Henrik Ruud Tovås, Marius Motrøen og Marius Braskerud ble alle hedret etter kampslutt. Vi ønsker alle sammen lykke til videre!