Tap etter ekstraomganger i Arendal – Haslum

Tap etter ekstraomganger i Arendal

Det måtte ekstraomganger til for å kåre en vinner i første semifinalen.

Det var fulle tribuner og stor stemning i Sør Amfi torsdag. I første omgang fulgte lagene hverandre jevnt stort sett hele omgangen. Mot pause klarte hjemmelaget å lage en liten luke, men klarte aldri å dra i fra. Lagene gikk til pause på stillingen 13-11.

Etter hvilen var det fortsatt jevnt de første fem minuttene, før hjemmelaget rykket i fra og ledet på det meste med fem mål, på stillingen 21-16. Haslum hadde ikke gitt opp og i løpet av seks minutter hentet Haslum inn fire mål, fra 23-19 til 23-23.

I dét kampen gikk inn i det siste spilleminuttet, hadde Haslum snudd til å lede med to mål. Det skulle likevel ikke holde til seier, i løpet av de siste 20 sekundene scoret ØIF to og det endte uavgjort 27-27.

Kampen måtte avgjøres på ekstraomganger, i løpet av 2 x 5 minutter kom aldri Haslum opp i ledelse igjen.

ØIF Arendal kunne juble for seier i den første semifinalen, 33-30

Ny semifinale søndag
Søndag 5. mai møtes lagene til semifinale nummer 2 i Nadderudhallen. Vinner Haslum denne, blir det en tredje semifinale 8.mai, også denne spilles i Nadderudhallen.

I dagens andre semifinale vant Elverum 28-24 over FyllingenBergen i Bergen.