Klar for semifinale mot ØIF Arendal – Haslum

Klar for semifinale mot ØIF Arendal

BSK/NIF kjempet for semifinaleplass, men måtte se seg slått i siste sekund i Nadderudhallen.

I første omgang gikk Haslum raskt opp i ledelsen og ledet på det meste med seks mål over BSK/NIF. Bortelaget kom tilbake og mot slutten av omgangen tok BSK/NIF innpå, til pause sto det 19-16 på måltavla.

I andre omgang kjempet gjestene virkelig for semifinaleplass og fem minutter før slutt var det BSK/NIF som var i ledelsen. Forspranget holdt ikke kampen ut, Nikolay Hauge kunne sette inn vinnermålet for Haslum i siste sekund, kampen endte 32-31.

ØIF Arendal i semi
Nå venter det semifinale mot ØIF Arendal, her er det best av tre kamper som gjelder. Haslum som best plasserte lag i postenligaen starter borte, 2. mai møtes lagene til den første av semifinalene i Arendal. Returoppgjøret spilles i Nadderudhallen 4. mai. Må det eventuelt spilles en tredje semifinale, spilles denne også i Nadderudhallen 8. mai.

FyllingenBergen møter Elverum
FyllingenBergen gikk videre fra pulje 2 med et nødskrik, etter tap mot Bodø på hjemmebane i den siste kvartfinalekampen. Takket være Haslums seier over BSK/NIF, er det Fyllingen som møter serievinner Elverum i semifinale.