Storseier over Fyllingen! – Haslum

Storseier over Fyllingen!

Haslum tok et steg nærmere semifinaler!

Etter en strålende andreomgang, ble det storseier over Fyllingen onsdag. Kampen startet jevnt og lagene fulgte hverandre tett de første fem minuttene. Fyllingen straffet Haslum hardt for feil i angrep og kontret på kort tid inn en fem-målsledelse. Haslum lot ikke bergenserne slippe lenger unna, og tok innpå ledelsen frem til pause, lagene gikk til hvilen på stillingen 14-16.

To minutter ut i andre omgang hadde Haslum utlignet og etter dette dro de bare i fra. I andre omgang styrte Haslum kampen helt og vant til slutt komfortabelt 35-28.

Med to nye poeng ligger Haslum fortsatt på topp i pulje to, med seks poeng. Under står BSK/NIF med fire poeng, Fyllingen har også fire og Bodø har to poeng. Det gjenstår to kamper i kvartfinalespillet, mandag 22. april reiser Haslum til Bodø, før BSK/NIF kommer på besøk i Nadderudhallen onsdag 24. april.

I pulje 1 gjenstår det også to kamper. Her ligger Elverum på topp med seks poeng, tett etterfulgt av Runar med fem og ØIF Arendal med fire.