Sterk seier over BSK, Fyllingen neste – Haslum

Sterk seier over BSK, Fyllingen neste

Etter en famlende åpning, hvor vi lå under hele 10-4 mot BSK/NIF i går, kom vi sterkt tilbake og vant 33-29.

En opplagt Trond Tjemsland, stod en veldig god 2. omgang i «Niffen» i går, og var svært delaktig i 4-måls seieren i går. Halvparten av kampene i kvartfinalegruppa er dermed spilt, og vi leder før vi starter på returkampene.

Kampen i går startet ikke bra. BSK sin skytter, Emil Sundal, traff i krysset hver gang, og vi bommet skudd. Allikevel var det en rolig Skarpsno som tok timeout og ba gutta om å fortsette med det samme spillet. Det gav resultater; Julaften var over for Sundal, og vi fant nøkkelen til buret til BSK. 10-4 ble til 10-10, og til pause hadde vi overtatt ledelsen og ledet 13-12.

I 2. omgang fortsatte vi med det gode spillet. Gikk raskt opp i en 4-måls ledelse, og selv om BSK bare var ett mål bak et par ganger, ble det en klar 33-29 seier.

I morgen, onsdag, er det klart for nye kamp. Hjemme i Nadderudhallen skal vi ha revansje for tapet mot Fyllingen i Bergen for en uke siden. Vi satser på å se deg på truibunen, og gleder oss til kamp. Kampstart er kl 19.00.