Tap i Bergen – Haslum

Tap i Bergen

Selv etter en storstilt opphenting i andre omgang, holdt det ikke til seier.

Det var Fyllingen som startet den første av kvartfinalene best, Bergenserne skaffet seg en liten ledelse helt fra starten av. Haslum hang med og sørget for at forspranget ikke ble større enn to-tre mål, de første 20 minuttene av omgangen. Etter en god periode dro Fyllingen fra, i løpet av åtte minutter gikk vertene fra 8-6 til 16-8. Hjemmelaget kunne gå til pause med en solid ledelse på stillingen 17-10.

Andre omgang ble langt bedre fra Haslums side. Åtte minutter før slutt hadde gjestene hentet inn hele ledelsen, etter at Anders Røe kontret inn utligningsmålet på stillingen 23-23. I de siste åtte minuttene ble det jevnt, men det var til slutt FyllingenBergen som kunne juble for seier over Haslum, kampen endte 28-27.

Bodø neste
I kveldens andre kamp i gruppe 2 vant BSK/NIF 32-29 over Bodø. Neste kamp for Haslum er mot Bodø i Nadderudhallen fredag 12.04, klokken 18:30.

Møt opp på fredag og hjelp Haslum til seier!