Stortalent klar for Haslum HK – Haslum

Stortalent klar for Haslum HK

Sander Sagosen (17) har signert en toårskontrakt med Haslum HK. Han kommer til Haslum HK etter spill i for førstedivisjonsklubben Kolstad, der han har nettet 133 ganger gjennom årets sesong.

– Sander passer godt inn i Haslum HKs klubbprofil, vi har tradisjoner for å utvikle unge talenter til landslagsspillere, og vi har stor tro på at Sander vil utvikle seg godt i vårt miljø, sier styreleder Per Magnus Braskerud.

Sander er med i Norges Håndballforbunds OL 2016 prosjekt og er en av landets mest lovende playmakere. Han reiser sammen med rekruttlandslaget førstkommende onsdag til Polen for å bryne seg på Polen, Tyskland og Danmarks rekruttlandslag.

Sander kommenterer sitt framtidsvalg slik:
– Jeg tror Haslum HK er det rette stedet for meg de neste sesongene. Det var de sportslige utviklingsmuligheter gjennom klubb og skole som var avgjørende for valget mitt. Norges Toppidrettsgymnas har også lagt opp et løp skolemessig for meg som passer med mine ambisjoner Totalpakken med topp nasjonalt nivå og en bra hverdag er det som skal til for at jeg skal kunne nå mine mål, sier Sagosen.

Også Erlend Mamelund er også svært fornøyd med å bli klubbkompis med Sander.
– Sander er en av de mest spennende unge spillerne i Norge om dagen. Han kan få en lysende framtid, hvis han trener skikkelig godt. Jeg ser fram i mot å spille på lag med han neste sesong, sier Mamelund.

Haslum HK er spesielt fornøyd med å knytte til seg talentfulle unge spillere som har store ambisjoner på egne vegne. Dette passer inn i vår profil med norske spillere som på sikt vil ut i de beste ligaene i verden.

For ytterligere informasjon:
Per Magnus Braskerud
Leder Haslum HK
991 69 014