Klare for gullkampen – Haslum

Klare for gullkampen

Haslum er klare for nok en gullkanmp mot Elverum. Siste seriekamp blir spilt i Terningen Arena og våre menn blir seriemestre med 6-målsseier eller mer.

Haugaland ble mange hakk for små for Haslum i dagens kamp. Kampen endte til slutt 35-21, etter at hjemmelaget ledet 16-10 til pause.

Allerede fra start tok våre menn kommandoen i kampen. Forsvarsarbeidet gjorde at rogalendingene slet med å finne nettmaskene i starten av kampen. Etter 10 minutter stod det 5-1 til Haslum, og selv om bortelaget knappet litt inn på ledelsen undervegs i omgangen og bare lå bak med 1 mål etter 20 minutter, stod det 16-10 til pause.

I annen omgang økte Haslum ledelsen sakte men sikkert, og kampen endte til slutt med solide 35-21 på tavla.

Gutta får nå fri i morgen, før det er fokus på Elverumskampen gjennom trening mandag og tirsdag.