To viktige poeng mot Nøtterøy – Haslum

To viktige poeng mot Nøtterøy

Haslum møtte Nøtterøy til viktig kamp i Nadderudhallen lørdag ettermiddag. Haslum trengte poeng for å henge med i toppen, mens Nøtterøy trengte poeng for å holde seg unna kvalikkplass. Haslum var klare til å kjempe om to poeng, etter den sure uavgjortkampen mot Drammen onsdag.

I første omgang fulgte lagene hverandre helt tett, de små lukene lagene klarte å lage seg, ble kjapt tatt igjen, Til pause var stillingen 13-13, etter en fartsfylt og noe rotete omgang av begge lag.

Trond Tjemsland sto strålende
Før det hadde gått ti minutter av andre omgang, klarte Haslum å skaffe seg en luke på fem mål. Halvveis ut i omgangen så Haslum ut til å ha full kontroll på kampen, ledelsen hadde økt til åtte mål etter en periode med strålende spill og flere viktige redninger av Trond Tjemsland. Fem minutter før slutt scoret Nøtterøy sitt tredje mål for omgangen, et bevis på en tidvis strålende omgang av bæringene. Ledelsen holdt hele kampen ut, Haslum vant til slutt 25-19.

Resultatet betyr at Haslum fortsatt henger med i kampen om seriegull. Elverum ligger fortsatt på topp av tabellen, med to poeng mer enn Haslum. FyllingenBergen og Runar ligger tre poeng bak, men med en og to kamper mindre spilt.

Blandede følelser
Jeg har litt blandede følelser. Jeg er glad for at vi har vunnet, samtidig som jeg synes at vi knoter fælt. Det blir en arbeidsseier forsåvidt, men vi gjør mye rart, det blir litt urytmisk og få spillere som leverer opp mot det de kan. Jeg er veldig fornøyd med at vi vinner, forsvaret og målvaktspillet i andre omgang, vi får ta med oss det positive også, oppsummerte Tom-Eirik Skarpsno etter kampslutt.

Kampfakta
Haslum – Nøtterøy , Nadderudhallen
Resultat: 25-19 (13-13)
Utvisninger: Haslum 5 x 2 min, Nøtterøy 2 x 2 min
Tilskuere: 400
Dommere: Tor Brede Launes og Per Olav Peersen
Haslum
Einar Riegelhuth Koren 6, Erlend Mamelund 5, Anders Røe 5, Sebastian Barthold 3, Thomas Kristensen 3, Nikolay Hauge 2, Simen Strømberg 1, Kenneth Klev, Besard Hakaj, Hampus Jildenbäck, Martin Gravdal Haldorsen, Bård Egil Tobiassen, Henrik Ruud Tovås, Trond Tjemsland(BB).

Nøtterøy
Kim Tajet Skaug 7, Jakob Gjøen 5, Khaled Chentout 3, Viktor Olofsson 2, Michael Jonassen 2, Simen Fredriksen, Theodor Greger Jahnsen, Kristian Werner Nordby, Snorre Grading, Johnny Jensen, Trygve Trangerud, Jiónas Gundersen, Petter Øverby, Håvard Brekmo, Mats Aas Larsen, Eric Sinderman, Tarjei Hamborg, Hreidar Gudmundsson, Johan Richard Langaard.