«Kant-talenter» med spesialtrening – Haslum

«Kant-talenter» med spesialtrening

Torsdag hadde trenerteamet og kantspillerne til A-laget samlet de største "kant-talentene" i Haslum IL til treningsøkt.

Alle vet at Haslum har vært talentfabrikk nr. 1 i Norge. I en årrekke har klubben hatt flest spillere med på yngres landslag, og det er mange lokale spillere på Postenligalaget. Dette er et resultat av lang og god jobbing nedover i moderklubben, Haslum IL. Gode juniortrenere og treningsvillige ungdom er avgjørende for situasjonen klubben er i i dag.

Torsdag kveld var det kantspillernes tur til å få litt ekstra oppmerksomhet. Noen utvalgte  spillere fra 95-, 96-, 97- og 98-årgangene var invitert til trening med fokus på kantskudd. Sebastian, Marius, Thomas og Martin lærte villig bort teknikk på opphopp og skudd. Forhåpentligvis til stor inspirasjon for de håpefulle.

Trond Tjemsland tok seg også svært godt av 4 målvakter. Plassering og teknikk ble lært bort på en flott måte.

Det ser lovende ut for fremtiden. Vi gleder oss.