Årets viktigste håndballuke – Haslum

Årets viktigste håndballuke

Onsdag går vi inn i det som vil være årets viktigste uke, med tanke på Postenligaen.

Onsdag 27. februar tar vi snarturen til Drammen for å møte DHK. De tidligere Haslumspillerne, Henrik Westgaard og Magnus Nørstebø, skal forsøke å revansjere tapet de pådro seg i Nadderudhallen i høst. Våre menn har ingen planer om å avgi poeng. Dette blir en utrolig viktig kamp, hvor Haslum kan legge DHK et godt stykke bak seg med seier.

Vi regner med at du tar turen til Drammenshallen på onsdag kl. 18.30.

Lørdag 2. mars er det Haslum som er vertskap for Nøtterøy. Dette blir en fysisk tøff kamp, som vi skal vinne hjemme i Nadderudhallen. Kampen er den nest siste på hjemmebane i Postenligaen. Med seier i denne kampen ser det veldig bra ut før den siste innspurten, hvor mange lag kjemper om de øverste plassene på tabellen.

Onsdag 6.mars møter vi formlaget i Postenligaen, BSK/NIF. Vi gikk på et surt tap for Oslo-gutta hjemme i Nadderudhallen i romjula, og er klare for revansje denne gangen.

Som dere ser er det et tett kampprogram, og alle kampene spilles i nærområdet. Møt opp på alle kampene, og gi gutta den støtten de trenger og fortjener.