Seier over Viking – Haslum

Seier over Viking

Henki ble kåret til banens beste da Haslum vant 37-28 over Viking lørdag.

Det var bare spennende i 1 omgang i Stavanger idrettshall lørdag kveld, da siddisene var vertskap for Haslum-gutta.

Kampen startet litt rotete for våre gutter. Til tider godt angrepspill resulterte i bomskudd, og Viking hold følge med bæringene de første 20 minuttene. Henrik Ruud Tovås kom da inn i målet, og tok de fleste av skuddene som passerte forsvaret. Dette resulterte i en 3 måls ledelse til Haslum ved pause.

2. omgangen var det mye bra spill å se fra Haslum sin side. 17-14 ledelse til pause ble raskt til 20-14, og deretter hadde Tom-Eirik sine menn full kontroll.

Nå går vi inn i en heltisk uke for gutta. Onsdag møter vi Drammen i Drammenshallen, lørdag tar vi imot Nøtterøy i Nadderudhallen og neste onsdag er det BSK/NIF som skal få juling i Nordstrandshallen.

Viking – Haslum 28-37 (14-17)