Mange Haslumtalenter på landslagssamling – Haslum

Mange Haslumtalenter på landslagssamling

7. mars samles både LM94 og LM96 til samling. Dette er betegnelsen på det yngste og det nest yngste landslaget, og Haslum er god representert.

Tom-Eirik er trener sammen med Einar Veierød for LM94. Med seg til samling og kamper som skal foregå Sofiemyrhallen og Karrastadhaellen, har de tatt med seg følgende spillere fra Haslum:
Håvard Bergskau Johannesen. Høyreback som har vært med A-laget på mange kamper i år. Han har virkelig tatt store steg, og har allerede markert seg i Postenligaen.
August Pedersen. Venstreving som med sin hurtighet, goalgetterinstinkt og spenst er en av de unge spennende kantspillerne i landet.
Kristijan Jurisic. Kristijan er keeper, og har vært fast inventar på Haslum sitt lag i 2. div i år. Han trener med A-laget 1-2 ganger i uka. Kristijan har sin styrke på nærskudd, og jobber hardt og godt. Et stort talent som bare er 17 år.
William Nilsen Nygård. William utgjør, sammen med August, venstrevingene på LM94. Han er født i 1995. Har en veldig bra fysikk, et godt opphopp og god skuddteknikk.

Daniel Birkelund og Stian Vatne trener det yngste landslaget, LM96. De har tatt med Thomas Thue fra Haslum. Thomas er venstreback, og er født i 1997. Han har fine fintebevegelser, og et godt blikk for spillet. Fysikken kommer seg stadig, og han er et talent som det blir spennende å følge fremover.

Vi ønsker alle sammen lykke til på landslagssamling.