Sterk seier over Follo – Haslum

Sterk seier over Follo

Mange var spente før dagens Postenligakamp i Nadderudhallen mellom Haslum HK og Follo. Haslum vant 29-24, og ligger på 3. plass på tabellen.

Det ble som forventet en fysisk tøff batalje i Nadderudhallen lørdag ettermiddag. Etter 3 tap på rad, var Haslumgutta revansjesugne og ville vise publikum og seg selv at laget vil være med i toppen.
Kampen startet jevnt og tett. Det var godt forsvarsspill fra begge lag, og tidlig viste det seg at det skulle koste blod, svette og tårer å score mål. Lagene fulgte hverandre tett, men Follo kom litt foran i målprotokollen utover i 1. omgang. Til pause ledet gjestene 13-12.

2. omgengen startet med godt spill av Haslum, og i motsetning til deler av førsteomgangen klarte gutta å sette ballen i mål. 12-13 ble raskt til 18-14, og deretter klarte Follo aldri å ta igjen bæringene. Dagens kamp viste at gutta er på rett vei, og vi gleder oss til mye underholdning i Nadderudhallen fremover.

Erlend sin første kamp på hjemmebane etter returen fra Frankrike, viste at han blir en viktig brikke i serieinnspurten. Han ble kåret til banens beste spiller, og scoret hele 11 mål.

Haslum HK – Follo 29-24 (12-13)