Haslum på vei til Bodø – Haslum

Haslum på vei til Bodø

Etter to tap på rad, har Tom-Eirik Skarpsno trua på to poeng i kveldens kamp mot Bodø.

I dag er det duket for ny kamp i Postenligaen, Haslum tar turen til Bodø for å kjempe om nye poeng. Erlend Mamelund er tilbake i Haslum-drakta og spiller sin første kamp i kveld. Trener Tom-Eirik Skarpsno er spent, men selvsikker før oppgjøret.

– Vi går for to poeng i hvertfall. Vi satser på å vinne, vi har jo vært variable i år så det blir spennende å se. Det er første kampen til Erlend, det blir spennende å se hvordan det går!

Haslum har møtt Bodø to ganger så langt i sesongen, hvor begge kampene har endt med seier til bæringene.

– Jeg har trua på seier, vi har forberedt oss greit og kommet litt i gang igjen etter juleferien.

De to siste Postenligakampene har endt med tap, både BSK/NIF og Runar har blitt for sterke. Nå er gutta klare for en opptur.

– Vi har ikke spilt så veldig godt, så vi må spille godt for å vinne. Jeg tror vi har kapasitet til å slå Bodø, vi har jo gjort det to ganger før i år. Spiller vi opp mot normalt så bør vi ha med oss to poeng hjem, men det er en jobb som gjenstår. Vi har sett video og forberedt oss på vanlig måte, så forhåndsjobbinga er unnagjort.

Nå venter Bodø Spektrum, som er kjent for å by på god stemning.

Det blir mye folk, sikkert et par tusen mennesker, kanskje to og et halvt. Det blir spennende å se hvordan dommerne takler det, det er alltid bingo det, avslutter Tom-Eirik Skarpsno.

Kampen kan du se på TV2 Sumo, kampstart er 18:00!