Det ble tap i Bodø – Haslum

Det ble tap i Bodø

Det gikk ikke Haslums vei i Bodø Spektrum onsdag kveld, foran 1806 tilskuere kunne hjemmelaget juble for seier over fjorårets seriemester. Bodø startet sterkt og hadde i løpet av de fire første minuttene skaffet seg en firemåls-ledelse. Haslum tok litt innpå utover i omgangen, men klarte aldri å komme helt likt.

Frem mot pause rykket hjemmelaget mer i fra og kunne gå til hvilen med solid ledelse på stillingen 15-8.

Heller ikke i andre omgang klarte Haslum å snu kampen. Selv etter å ha hentet inn 5 mål fra 25-16 til 25-21, var forspranget for stort. Bodø holdt det helt inn og kunne til slutt juble for seier, 27-23.


Vanskelig kamp

Ass.trener Tarjei Sundal var skuffet etter kampen, men poengterer at det ikke var noen enkel kamp.

– Vi får ikke til flyten vi skal ha i spillet. Vi kommer til sjanser, men setter ikke skuddene. Det er mange av spillerne som har mye å gå på. Samtidig er Bodø flinke og spiller en god match. Det er ingen enkel match, så vi skal ikke grave oss helt ned. Nå skal vi stå på ordentlig de neste ti dagene, så håper vi at det løsner litt.

Håvard viste seg frem
Håvard Johannesen fikk tillit på slutten av kampen og viste seg frem når han fikk sjansen. Høyrebacken endte med tre scoringer mot en Bodø-målvakt som virkelig hadde dagen.

– Gøy at Håvard melder seg på på slutten, det er positivt! Vi taper med fire og de har en målvakt i verdensklasse. Det viser at det ikke er så ille som vi tror, jeg tipper han hadde en redningsprosent på rundt 60%.

Bodøs målvakt, Joachim Søholm Christensen, endte med en redningsprosent på 54 på den offisielle statistikken, med 33 redninger på 61 skudd og ble velfortjent kåret til banens beste spiller.

Kampfakta
Bodø – Haslum
, Bodø Spektrum
Resultat: 27-23(15-8)
Utvisninger: Bodø 6 x 2 min, Haslum 4 x 2 min
Tilskuere: 1806
Dommere: Chris Schjerven Bakksjø og Roger Nestaas

Toppscorer Haslum: Erlend Mamelund, 4 mål
Toppscorer Bodø: Alexander Ørjevik Westby, 9 mål