Runar ble for sterke – Haslum

Runar ble for sterke

Haslum kom aldri opp på det nivået som krevdes for å slå Runar onsdag kveld.

Det var kanskje årets viktigste kamp som ble avviklet i Nadderudhallen onsdag 30.1. Kampen som skulle sørge for at Haslum hadde det beste utgangspunktet for å vinne serien for 3. gang på rad. Med seier lå alt til rette for å avgjøre på egenhånd, etter kampen trenger Haslum hjelp fra andre for å ta nok en tittel.

Nå er det jo langt fra avklart. Med 8-9-10 kamper igjen for lagene i Postenligaen, vil trolig flere av topplagene avgi mange poeng. Klarer våre menn å vinne resten av kampene kan det godt bli gull, men utgangspunktet kunne vært mye enklere.

Kampen startet med bra spill fra hjemmelagets side. Dessverre var Runars keeper, Simen Hansen, litt bedre og vi bommet på mange av de gode sjansene vi spilte oss til. Runar kom foran i målprotokollen og vi klarte aldri å hente igjen vestfoldingene.

Dermed endte kampen 31-34 etter at det stod 11-16 til pause.

Hampus ble vår toppscorer med 9 mål, og banens beste spiller