Sebastian scoret to mot Kroatia – Haslum

Sebastian scoret to mot Kroatia

Sebastian Barthold er Haslums eneste spiller med i seniortroppen i Kroatia.

Søndag møtte norges håndballgutter Kroatia i Pula, Kroatia. Det endte med tap i siste sekund, 36-37. Handball.no melder at Norge hadde godt tak på kampen, men gikk på et surt tap da Kroatia scoret seiersmålet i sluttsekundene.

Sebastian Barthold scoret to mål i oppgjøret, og i kveld møtes lagene til ny kamp. Vi ønsker Sebastian lykke til!

 

Ungdomslandslaget på samling

LM94, med Tom-Eirik Skarpsno som en av trenerene, er også på samling i disse dager. Ungdomslandslaget møter Ungarn i to kamper tirsdag og onsdag og med i troppen er det hele fem Haslumspillere: Håvard Johannesen, August Pedersen, Kristijan Juricik, William Nilsen-Nygaard og Edvard Bjerkengen Sandvik.

 

Gode rekrutter

Rekruttguttene Simen Strømberg, Besard Hakaj, Thomas Kristensen og Henrik Ruud Tovås har imponert på samling. Thomas ble kåret til norges beste spiller i kampen mot Kroatia søndag, Henki har vært solid mellom stengene og Simen og Besard  har vært gode i kampene mot Saudi-Arabia før helgen.