Tap mot BSK/NIF – Haslum

Tap mot BSK/NIF

Med to poeng mot byrivalen, kunne Haslum tatt januarpause på tabelltopp.

Slik skulle det ikke gå, selv om Elverum ga en gylden mulighet til å få et lite pusterom. Samme kvelds kamp mellom Elverum og Follo endte uavgjort, 29-29.

BSK/NIF har hatt varierende resultater så langt i sesongen. Etter å blant annet ha tapt mot Viking, tapt knepent mot Nøtterøy og Runar og spilt uavgjort mot Drammen og ØIF Arendal, var det et lag som sterkt ønsket poeng som kom til Nadderudhallen denne romjulskvelden.

I Nadderudhallen var det BSK/NIF som tok kommandoen fra start. Lagene fulgte hverandre tett til 4-4, før bortelaget skaffet seg en liten luke. På det meste lå Haslum under med fem mål den første omgangen, og lagene gikk til pause på stillingen 9-13.

På en dag der det meste gikk stang ut for Haslum, viste andre omgang seg å ikke bli merkbart bedre. Nærmere enn tre mål bak kom aldri bæringene, på tavlen sto det 20-24 da sluttsignalet gikk. I en nokså målfattig kamp, kunne BSK/NIF juble for en etterlengtet seier over serielederen.

Haslum håpte å gå inn i det nye året på toppen av tabellen, uten poeng mot byrivalen ble realiteten litt anderledes.

Etter tapet mot BSK/NIF tok Runar over serieledelsen, med en kamp mindre spilt enn Haslum.

Det er likevel meget tett i toppen, kun fire poeng skiller 1-8 plass.

 

Tidlig nyttårsaften

Haslum-trener, Tom-Eirik Skarpsno, var ikke veldig fornøyd med spillet etter kampslutt.

– Det var ingenting som fungerte, all ære til BSK/NIF. De kriger oss ut av stilen, så det ble rimelig håpløst. Nå skal det skal sies at det er utrolig kjedelig å spille så dårlig, i en kamp vi egentlig burde vinne. Det virker som om nyttårsaften kom litt tidlig til BSK/NIF i år, humrer Haslumtreneren.

 

Det er lenge igjen til sesongslutt, og selv om Haslum nå har tapt fire kampen, henger de fortsatt med helt i toppen. Runar, Elverum og Drammen har alle tre tap så langt.

– Vi må skjerpe oss skal vi henge med i toppen, det er ikke helt ufortjent at vi taper poeng når vi har variert såpass i prestasjonene. Heldigvis har de andre lagene også variert mye, avsluttet Skarpsno.

 

Kampfakta

Haslum – BSK/NIF

Resultat: 20-24(9-13)

Utvisninger: Haslum5 x 2 min, BSK/NIF 3 x 2 min

Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen

Haslums beste: Thomas Kristensen

BSK/NIFs beste: Emil Jungman

Haslum

Thomas Kristensen(8), Anders Røe(3), Martin Gravdal Haldorsen(2), Bård Egil Tobiassen(2), Kenneth Ryvoll Klev(2), Einar Riegelhuth Koren(1), Simen Strømberg(1), Hampus Jildenbäck(1), Marius Braskerud, Nicolay Hauge, Besard Hakaj, David Kristoffer Kleven Moen, Henrik Ruud Tovås, Trond Tjemsland.

BSK/NIF

Emil M. Sundal(8), Christian O´sullivan(5), Erlend Johannessen Egeland(3), Espen Røhmer(2), Anders Tverdal(2), Jakob Heian Ringdal(2), Ørjan Gabrielsen(2), Henrik Eriksen, Fredrik Lundgren, Stian Brevik, Oskar Olafsson, Anders Skiaker Myhra, Emil Jungman (BB), Konstantin Madert.