Seier gir pause på toppen – Haslum

Seier gir pause på toppen

Torsdag 27.12 kl. 19.00 braker det løs i Nadderudhallen. BSK/NIF kommer på besøk, og årets lokalderby er i gang.

På tross av en 10.plass i serien har BSK/NIF spilt jevnt med nesten alle lagene i Postenligaen i år. Laget har lagt om spillet sitt noe fra fjoråret, og det ser nå ut som laget spiller bedre enn på lenge.

Det blir en spesiell kamp for Simen Strømberg som forlot BSK/NIF til fordel for oss i sommer. Kolbotn.gutten har spilte mange sesonger for laget fra Bækkelaget/Nordstrand, og har mange av sine venner som motstandere i morgen. Han har imidlertid ikke tenkt å gi de en sen julegave. Poengen skal bli igjen i Bærum, og alle Haslumgutta øsnker å ta mesterskapspause på toppen av tabellen.

Møt opp i hallen 3. juledag kl 19.00.

Vi garanterer for action og spenning.