Storseier over Haugaland – Haslum

Storseier over Haugaland

Med Kenneth Klev, Hampus Jildenbäck og Sebastian Barthold på skadelista var det vel noe som lurte på om Haslum kom til å slite med å lage mål i Haugesund. Det viste seg å være uberettiget frykt.

Kampen startet tregt for gjestene fra Bærum. Hele laget spilt på 80% av maks nivå, og da blir det jevnt selv mot et bunnlag som Haugaland. Lagene fulgte hverandre tett i 1. omgangen, og til pause lyste det 15-16 på tavla i Sysco Arena.

Etter en alvorsprat i garderoben, viste Haslum at det er nivåforskjell på lagene i 2. omgang. De manglende 20% fra første omgang var på plass. Dette resulterte i langt flere kontringer og et mye bedre forsvar.

Nå er det en liten juleferie for gutta, som samles for trening 26. desember før kamp mot BSK/NIF dagen etter. Haslum inntar tabelltoppen nå, og vi satser på at du er klar for litt underholdning i Nadderudhallen torsdag 27.desember.

Haugaland – Haslum 25-34 (15-16)

Mål Haslum:

Anders Røe 8, Thomas Kristensen 5, Martin G. Haldorsen 5, Bård Egil Tobiassen 3, Simen Strømberg 3, Einar Riegelhuth Koren 2, Kristoffer Kleven Moen 2, Besard Hakaj 2, Nicolay Hauge 2, Håvard Johannesen 1, August Pedersen 1, Marius Braskerud 1

Toppscorer Haugaland:

Lasse Folkmann 7