Haslum tar turen til Haugaland – Haslum
Foto: Espen Hildrup

Haslum tar turen til Haugaland

Onsdag reiser Haslum til Haugesund for å sanke nye poeng.

Nyopprykkede Haugaland står så langt med -1 poeng i årets Postenliga, etter uavgjort borte mot ØIF Arendal. Selv om Haugaland var nære å ta poeng mot Drammen på hjemmebane, står de forsatt uten seier. Med -2 poeng før sesongstart har det vist seg å bli tøft for rogalendingene.

Nå er Haslum neste utfordring for Haugaland, dette er en kamp Haslum normalt sett skal ha god kontroll på. Selv med noen skader, skal gutta kunne reise hjem til Oslo med to poeng.

Kenneth og Hampus skadet

Selv om Kenneth Klev og Hampus Jildenbäck er ute med skader, er trener Tom-Eirik Skarpsno optimist før kampdagen.

– Både Kenneth og Hampus er skadet. Hampus er tilbake til kampen mot BSK/NIF i romjula, men Kenneth er jeg mer usikker på. Han har vondt i skulderen og vi er litt usikre på hva det er. Så da velger fysio å ikke ta noen sjanser.

Så langt i sesongen har resultatene variert for de fleste klubbene i Postenligaen, men Haslum har 16 poeng og en foreløpig 3.plass, med to kamper mindre spilt enn Elverum på topp. I romjulen venter BSK/NIF i Nadderudhallen, med seier kan Haslum gå inn i det nye året med ny serieledelse.

Haugaland ukjent motstander

Før guttene kan nyte julemiddagen, skal to poeng være med i bagasjen hjem til Bærum. Haugaland er ventet å bli en overkommelig oppgave, selv om Tom-Eirik innrømmer at det blir en utfordring å møte et lag de ikke er så godt kjent med.

– Vi skal møte et lag vi ikke kjenner så godt. Haugaland har vi aldri spilt mot, de var i 1.divisjon i fjor. De har mange ukjente spillere, så vi vet ikke helt hva vi går til. Eller, vi har ikke følt det på kroppen. Sannsynligvis, hvis vi spiller bra, bør vi reise hjem med to poeng. Men det er noen usikkerhetsmomenter, både  for Haslum og Haugaland, avslutter Haslumsjefen.

 

Kampen vises på TV2 Sumo, med kampstart 19:00!

Neste hjemmekamp er mot BSK/NIF i Nadderudhallen i romjula. Ta en pause fra juleferinga og møt opp 27.12, kampen starter 19:00!