Årets bankende hjerte – Haslum

Årets bankende hjerte

Budstikka har presentert åtte kandidater som har gjort en stor innsats for nærmiljøet. Pådriver for ny hall til Haslum og Stabæk, Knut Guldbrandsen, er en av de nominerte.

Åtte vidt forskjellige kandidater, men med et fellestrekk – et glødende engasjement

Gjennom engasjement og innsats har de utgjort en forskjell i året som gikk. Hvem av disse som vinner prisen «Årets bankende  hjerte», er opp til deg, skriver budstikka.no.

Derfor ønsker vi at alle Haslumsupportere gir Knut den æren han fortjener, du kan bidra ved å gi din stemme! Knut Guldbrandsen har lagt ned en enorm innsats i arbeidet for ny hall, nå håper vi han blir kåret til «Årets bankende hjerte».

 

Håndballens mann

Budstikka.no skriver følgende om Knut:

 «Knut Guldbrandsen (54) i håndballklubben Haslum tok ikke nei for et nei da politikerne sa nei til et spleiselag med Oslo International School om bygging av en ny hall ved siden av skolen på Nadderud. Sammen med Stabæk håndball jobbet Gulbrandsen så å si dag og natt og fikk utarbeidet et prosjekt om en ny hall på gressbanen mellom Bekkestua skole og Nadderudhallen. Flertallet i kommunestyret applauderte prosjektet og vil bevilge penger i budsjettet. Hallen vil dermed stå ferdig til jul i 2014.»

 

Gi din stemme ved å sende en SMS med teksten BUD HJERTE 2 TIL 2303