Et spennende håndball-liv! – Haslum

Et spennende håndball-liv!

Å være håndballspiller i Haslum er både slitsomt og morsomt. Mange vil nok gjerne være en del av laget, og gutta føler seg priviligerte som får oppleve så mye.

I morgen ettermiddag møtes 22 Haslumfolk for  avreise til Istanbul. Returkampen i EHF-cupens 3. runde skal spilles, og for gutta er dette en bonus for mange tøffe økter og mye slit. I tillegg til kampen som spilles søndag, får gutta mulighet til å oppleve Tyrkias største by. Med sine 13 millioner innbyggere er byen verdens 4. mest befolkede. Byen er ikke hovedstad i Tyrkia som mange tror, men har i tidligere tider, under andre navn, vært det. Det blir nok en stor opplevelse for gutta.

Besiktas som vi skal møte er også mye mer enn håndball. Klubben er mest kjent for fotballaget sitt som har vært en fast brikke i europacuper i mange 10-år. I tillegg har klubben 12 andre idrettsgrener, alt fra bridge til basketball.

Nå er det for håndballen Haslum skal nedover, og vi kommer nok til å få en flott opplevelse i hallen. Den er ikke veldig stor, ca 1500 tilskuerplasser, og det blir nok et skikkelig trykk fra tribunen. Med 11-målsledelse etter kampen i Nadderudhallen har vi stor tro på at vi kan gå seirende ut av bataljen om avansement. Hvis vi klarer dette, vil det bli mange morsomme kamper i Europa og i Nadderudhallen i vinter.

Nå er det bare en liten trening igjen i Bærum, før vi setter kursen sørover i morgen. Ingen av oss klager over at det er ca 20 graders forskjell på klimaet i Tyrkia og Norge.

Vi kommer tilbake med et lite reisebrev fra «gutta på tur», så følg med på hjemmesiden, facebook og twitter.