Elverum imponerte og vant – Haslum

Elverum imponerte og vant

Et godt Elverumslag vant fortjent mot Haslum i Nadderudhallen onsdag kveld. Kampen endte 24-29, etter at hjemmelaget lå under 11-14 til pause.

En fullsatt Nadderudhall gledet seg til «hatkampen» mellom de 2 lagene som var dominerende i fjorårets Postenliga. Det var forventet en fysisk krig på parketten, og alt lå til rette for en skikkelig storkamp.

Det ble det også, men dessverre for hjemmepublikumet var Elverum denne gangen litt bedre en Haslum. Skuddene som satt litt over mål for Haslum, satt stang inn for gjestene. Målvaktskampen vant også gjestene, og i det store og hele var bortelaget litt bedre.

Kampen var jevn i begynnelsen, og lagene fulgte hverandre til 5-5. Deretter gjorde Haslum mange feil forover, ble utålmodige og østerdølene fikk kontre inn mange enkle mål. Plutselig stod det 6-12 på tavle (eller det gjorde det vel ikke, for den fungerer jo ikke). Dette forspranget klare bæringene aldri å hente inn. På det nærmeste var Haslum 2 mål bak, og til slutt endte det med 5-måls tap.

Haslum HK – Elverum 24-29 (11-14)

Haslum: Sebastian Barthold 4, Kenneth Ryvoll Klev 4, Hampus Jildenbäck 3, Nicolay Hauge 3, Anders Røe 3, Thomas Kristensen 3, Einar Riegelhuth Koren 2, Martin Gravdal Haldorsen 2,

Toppscorer Elverum: Andreas Rönnberg 8, Steffen Stegavik 8

Utvisninger: Haslum 7 x 2 min

Elverum 2 x 2 min

Tilskuere: Fullt