Haslum topper tabellen etter seier over Nøtterøy – Haslum

Haslum topper tabellen etter seier over Nøtterøy

Jublende Haslumgutter vant over Nøtterøy etter en sterk opphenting i andre omgang.

I første omgang fulgte lagene hverandre tett helt til hvilen. Selv om hjemmelaget fikk en liten luke på to mål, kom Haslum tilbake og gikk til pause på stillingen 12-12.

De første fem minuttene av andre omgang begynte like jevnt, før Nøtterøy virkelig fikk fart på spillet og raste opp i en fem-målsledelse, 21-16.  Etter en sterk opphenting sto det igjen likt på tavla 25 minutter ut i omgangen og avslutningen på kampen skulle vise seg å bli av den spennende typen.

Kenneth Klev sendte Haslum i ledelse 26-25, 34 sekunder før slutt. Ledelsen skulle likevel ikke holde, Nøtterøy tok ut målvakten og satte på en spiller ekstra i angrep, som resulterte i at 12 sekunder før slutt var det igjen likt.

Med åpent mål kunne Thomas Kristensen kontre inn Haslumseier i siste sekund, kampen endte 27-26.

Haslum på topp

Haslum topper nå tabellen i Postenligaen, med like mange poeng og kamper spilt som FyllingenBergen.

Rett bak ligger fortsatt Runar, Elverum og Follo med ti poeng.

Haslum får besøk av Elverum til toppkamp i Nadderudhallen onsdag 21.november, klokken 18:30!