Tom-Eirik om sesongen så langt – Haslum

Tom-Eirik om sesongen så langt

Sju kamper er spilt i årets Postenliga og Haslum står så langt med ti poeng etter fem seiere og to tap. Tapene kom mot Runar og Follo på bortebane, mens FyllingenBergen, ØIF Arendal, Drammen, Bodø og Viking har alle blitt beseiret av bæringene.

Midt på treet

Etter en bra start med seier over FyllingenBergen på bortebane har det svinget litt i prestasjonene i noen kamper. Hvor godt fornøyd med sesongen så langt er treneren?

– Det har vel gått litt opp og ned egentlig. Noen kamper har vært bra og noen kamper har ikke vært så bra. Veldig sånn midt på treet foreløpig, resultatene har vært sånn ok. Vi har fem seiere og to tap, så vi henger jo med i toppen, men vi skulle gjerne ha prestert litt bedre håndball synes jeg. Sånn overall helt greit da i forhold til det vi forventet, så helt greit!

Mismatch

Med Erlend Mamelund og Kent Robin Tønnesen ute av troppen, hentet Haslum flere nye spillere for å forsterke troppen før sesongen. Med mange nye spillere, er det en utfordring å få til spillet man ønsker. Hva jobber Haslum med for å forbedre seg?

– Vi skal prøve å få i gang kollektive og få i gang de nye spillerne litt på hvordan vi i Haslum har spilt håndball. Det er litt sånn mismatch mellom hvordan vi ønsker å spille og hvilke kvaliteter spillerne vi har besitter . På et eller annet sted må vi møte hverandre der, så vi jobber veldig mye med det, sier Tom-Eirik.

Test mot Nøtterøy

Hvordan sesongen ender er fortsatt helt åpent, det er få poeng som  skiller i toppen av tabellen.

– Jeg tror fortsatt at det blir veldig jevnt, vi kan vinne mange kamper og vi kan tape en del kamper. Det blir en test allerede til søndag mot Nøtterøy, men jeg er optimistisk! Jeg tror vi skal klare å henge med en god stund til.

Favorittstempel svekket

Elverum ble av mange ansett som favoritt til å vinne årets Postenliga og FyllingenBergen satset høyt med gull som målsetning for sesongen. Så hvem kommer da til å ta seriegullet?

– Det er vanskelig å si, men jeg tror fortsatt Elverum har det sterkeste laget og kommer til å komme utover sesongen. Men de er litt minde favoritter enn tidligere, så det kan bli alt fra Fyllingen, Drammen og Elverum egentlig.

Elverum har ikke spilt seg helt bort?

– Nei, men de gjør så godt de kan, avslutter Haslumtreneren humrende.