EHF Cup 24. november – Haslum

EHF Cup 24. november

Haslum møter Besiktas fra Tyrkia i to kamper. Første kamp er 24. november i Nadderudhallen kl 1800, før det bærer til Istanbul 2. desember.

Etter tap mot HC Metalurg i kvalifiseringsturneringen til årets Champions League, går Haslum rett til 3. runde i EHF Cup. I 3. runde finner man lag som Rhein-Neckar Löwen, KIF Kolding og Magdeburg, så motstanden kunne vært langt verre for Haslum.

Besiktas slo ut Rumenske HC Odorheiu Secuiesc i 2. runde med 1 måls margin, etter seier hjemme og tap på bortebane. Tyrkerne er en spennende motstander, i fjorårets Champions Leauge ble de slått ut av IK Sävehof, etter seks-målstap i kvalifiseringen.

Besiktas har også flere landslagsspillere i stallen. Senol Boyar, Ömer Ozan Arifoglu, Ercan Asikoglu og Tolga Özbahar var alle med i landslagstroppen mot Norge i EM-kvalifiseringen i Stjørdalshallen 31. oktober.

Vi håper mange tar turen til Nadderudhalllen 24.november, klokken 1800 og hjelper Haslum til et godt utgangspunkt før bortekampen i Istanbul!