Vinn Justin Bieber-billetter på håndballkamp – Haslum

Vinn Justin Bieber-billetter på håndballkamp

Det finnes ingen billetter til Justin Bieber konsert å oppdrive utenom de 2 vi lodder ut på inngangsbilletten din i dag.

Da billettene til Justin Biebers konserter 17. og 18. april, ble lagt ut for salg i sommer, ble de borte i løpet av 30 minutter. Tilbake satt mang en ungjente med tårer i øynene fordi de ikke fikk billetter. I dag har de sjansen igjen. Av alle betalte inngangsbilletter i dag, trekker vi ut 2 billetter til konsert. Vil du doble mulighetene til gevinst må du kjøpe 2 billetter.

Men viktigst av alt er den utrolig spennende toppkampen i Postenligaen du får med deg. Drammen kommer på besøk, og de 2 beste lagene de siste 10 årene møtes til dyst. Det spilles ikke bare om poeng, men også om ære i lokalderbyet. Dette kommer til å bli en fantastisk spennende og morsom kamp.

Møt opp og få med deg spenning og toppidrett…og kanskje Justin Bieber billetter.