Dagen derpå! – Haslum

Dagen derpå!

Det har blitt torsdag morgen og de fleste av gutta sitter i frokostsalen på hotellet i Bergen. Skuffede, men klare for nye oppgaver. Vi må se fremover.

Ikke alle er i frokostsalen. 4 av våre spillere måtte ta fly kl 06.25 i dag tidlig. Jobb og skole måtte rekkes, og da er det bare å innfinne seg i Oslo kl. 08.00. Det tar på å kombinere toppidrett og fulltidsjobb/studier.

Vi andre som har litt mer fleksibilitet flyr tilbake i formiddag. Lader batteriene med en fysisk økt i kveld, før vi møter til håndballtrening i morgen. Fokuset har allerede skiftet fra gårsdagen til lørdagens kamp mot Drammen. Vi gleder oss.

Om semifinalen i går er det ikke så mye å si. Vi fikk ikke til det vi har trent på, og Fyllingen Bergen var bedre enn oss i nesten alle faser. Det er sikkert mange grunner til det, og analysen vil nok gi oss svar. Haslum gratulerer bergenserne med finaleplassen!

Nå håper vi at akkurat du tar turen til Nadderudhallen på lørdag. Det blir lokalderby mot DHK, og som alltid blir det spennende. Vi trenger din hjelp i kampen mot nye titler og medaljer.