Ingen NM-finale på Haslum – Haslum

Ingen NM-finale på Haslum

Etter to strake NM-gull er NM over for Haslum for i år.

Fyllingen kom best i gang og ledet 4-0 etter tre minutter. Så våknet Haslum til og hang med til 6-5 og kampen så ut til å kunne bli spennende. Det ville ikke Fyllingen ha noe av og scoret hele 6 mål på rad. Til pause ledet vertene komfortabelt 19-10.

I andre omgang startet Haslum bedre og kom opp på seks mål bak, men så rykket Fyllingen fra igjen. På det meste ledet hjemmelaget med elleve mål og Haslum var sjanseløse. Selv med et mer offensivt forsvar de siste ti minuttene av kampen, kom Haslum aldri nærmere enn syv mål bak.

Et jublende Fyllingen kunne kostantere at de hadde slått de regjerende norgesmesterene 34-25 og er klare for NM-finale i Oslo Spektrum i romjulen. Der møter de Elverum, etter at østerdølene slo Drammen 30-29 i kveldens andre semifinale.