Årets viktigste kamp! – Haslum

Årets viktigste kamp!

Om få timer setter gutta seg på flyet til Bergen for å vise at våre menn er bedre enn gutta fra Fyllingen.

I skrivende stund trenger sola seg gjennom det lave skylaget som ligger over Bærum. Sakte men sikkert får den overtaket og blir klar og sterk. Akkurat sånn skal Haslum sakte men sikkert trenge gjennom bergensernes forsvar i kveld. Gjennom tydelig avtaler og kvalitet skal vi gjenta suksessen fra første serierunde, hvor vi vant over Fyllingen med 3 mål.

Fyllingen Bergen har vist god form i år. De har kun tapt for oss, og leder Postenligaen. Noe svekket er de av at begge deres «normale» høyrebacker er ute med skade. Dette gjør at landslagets Kristian Bjørnsen trolig trekkes inn fra høyre kant til høyre back-posisjon. Dette fungerte godt mot Drammen i siste serierunde, men skuddtrusselen vil bli vesentlig redusert.

Vi har nesten skadefritt lag igjen. Kristoffer sliter fortsatt litt med skulderen og spiller ikke i dag. Marius Motrøen skadet ankelen sist torsdag og er heller ikke aktuell. Treningene denne uken har sett veldig bra ut, og vi både tror og håper at vårt spill skal gjøre at vi ender i Oslo Spektrum 29. 12 i år igjen.

Vi gleder oss til kamp og håper du ser kampen vår direkte på TV2 Sumo.